Hokejisté Mory podstoupili zátěžovým testům

23.05.2014 14:08

O L O M O U C – Hráči Olomoucké Mory na začátku suché přípravy absolvovali fyzické zátěžové testy. Jak na tom svěřenci trenéra Petra Fialy v úvodu tvrdého drilu jsou, mohli Kohouti zjistit díky Centru sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic, které sídlí v Prostějově. Čím vším si hráči hanáckého celku prošli, zjistíte v následující tiskové zprávě.

Před začátkem nové sezóny si vedení týmu HC Olomouc, který postoupil do hokejové extraligy, vybralo pro realizaci komplexních zdravotních a kondičních testů nové zařízení.

⇒ AGEL Sport Clinic

V Centru sportovní a preventivní medicíny AGEL Sport Clinic podstoupili všichni hráči vedle zátěžového vyšetření na ergometru a měření složení těla také kompletní zdravotní prohlídku, kompletní fyzioterapeutický rozbor, testování síly, rychlosti, zrychlení a stability na dynamografické plošině i monitorování variability srdeční frekvence.

Většina hráčů také využila možnosti podstoupit echokardiografického vyšetření srdce, které díky možnostem centra může proběhnout přímo v prostorách zázemí hokejového klubu. Závěrečná interpretace výsledků a diskuse nad nimi s členy realizačního týmu bude směřována k zabezpečení co nejefektivnější přenosu výsledků všech měření do tréninkového procesu a zdravotní péče o hráče klubu.

„S AGEL Sport Clinic jsme byli nadmíru spokojeni. Našim hráčům zde nabídli vynikající podmínky k absolvování fyzických testům, pro všechny to byla výborná zkušenosti. Hokejisté mohli zjistit, jak na tom po tělesné stránce jsou,“chválil služby Agel Sport Clinic Mario Cartelli.

FOTOGALERIE

Diskusní téma: Hokejisté Mory podstoupili zátěžovým testům

ddetslxorpx@gmail.com

Nike Free TR Fit 2Nike Free TR Fit 2 Men 09.12.2014

jbaopap@gmail.com

Nike Air Presto Zvezdochka 07.12.2014